Blogger

Dugnadsrapport 2018

Dugnad 2018
Bilder fra dugnad 2018, av Trond Hannemyr og Lars Vik

Hva vi har gjort

  • Malt og beplantet blomsterkrukker & kasser.
  • Pussa og olja utbord.
  • Kjøpt og montert (!) nytt håndklehylle på badet, og utendørs hylle på appelsinpatio.

Rapport fra dugnad, 5. mars 2016

Inngangsparti med blomsterpotter

I samband med Margarita-årsmøtet 2016 har vi blant annet spasert den fotgjengervennlige strandpromenaden til La Cala (13 km), spist herlig felles middag og noen av oss har gått en mellomlang tur i campoen. Og alle har vært med på en løssluppen tapasrunde ala Hemingway i Marbellas gamleby.

Men for å lese rapporten fra dugnaden som ble gjennomført i samband med årsmøtet 2016 må du klikke på «Les mer».

 

Historisk dokument

Hei alle sammen!
Mens jeg ryddet hjemme fant jeg denne artig dokument, sannsynligvis den første offisielle dokumentet i den unge "Margarita Stiftelse". Legger denne ut til inspirasjonen før årsmøtet 2015 finner stedet i vår kjære Casa Margarita i Elviria.

Plantegninger ligger nå i fotoalbumet

Vil understreke at dette er kun til orientering, dog så langt det lot seg gjøre, har jeg forsøkt å holde meg til de korrekte målene (kilde: Lars Vik). Inventar er ikke bildetro, men er korrekt når det gjelder antall gjenstander, sitte- og sengeplasser. Hekken er selfølgelig høyere og stopper innsyn ut fra gata. Gulvbeleggene gjenspeiler type og fargetone men er ikke helt 100 % korrekte.

I programmet hadde jeg ikke tilgang til trær og slik, så, der hvor jeg har plassert en plante, skal egentlig være et tre.